Naročila in rezervacije

Naročanje gradiva

Prosto gradivo, ki je trenutno na voljo v naših knjižnicah, lahko naročite po spletu preko storitve Moja knjižnica, z aplikacijo mCOBISS ali pa po telefonu, s klicem v izbrano knjižnico. Naročeno gradivo lahko prevzamete še dva delovna dneva po izvedenem naročilu v knjižnici, kjer ste gradivo naročili.

V primeru neprevzetega naročenega gradiva v navedenem roku zaračunamo stroške neprevzema gradiva po ceniku storitev MKL.

Rezerviranje gradiva

Izposojeno gradivo, ki trenutno ni na voljo v naših knjižnicah, lahko rezervirate po spletu preko storitve Moja knjižnica, z aplikacijo mCOBISS, osebno v knjižnici ali pa po telefonu. Rezervirate lahko do pet enot gradiva. O prispelem rezerviranem gradivu obveščamo po elektronski pošti (brezplačno), preko SMS obvestil oziroma po telefonu ali z dopisnico po pošti (plačljivo).

Rezervirano gradivo vas čaka dva delovna dneva od dneva, ko smo vam poslali obvestilo, da vas gradivo čaka v želeni knjižnici.

V primeru neprevzetega rezerviranega gradiva v navedenem roku vam zaračunamo stroške neprevzema gradiva po ceniku storitev MKL.

Prejemanje SMS obvestil knjižnice je plačljiva storitev, ki vam jo zaračuna mobilni operater. Preverite pri svojem mobilnem operaterju ali tovrstno obveščanje omogoča.

Do težav pri pošiljanju SMS lahko pride v primeru blokade sprejemanja komercialnih SMS sporočil, med katera spadajo tudi tovrstna SMS obvestila. Do težav lahko pride tudi, če imate blokirano številko, poln nabiralnik, predplačniško razmerje ali izklopljen telefon.

V primeru tehničnih težav in ne prejetega obvestila član ni oproščen morebitnega stroška, ki pri tem nastane.

thlsidebar

pionirska


Koledar

« September 2022 »
Po To Sr Če Pe So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri