Moja knjižnica

Do Moje knjižnice lahko dostopate neposredno preko kataloga COBISS+ (Druge storitve – Moja knjižnica) ali preko povezave v meniju v zgornji vrstici na naši spletni strani.

Za prijavo potrebujete geslo, ki ga dobite v knjižnici. Moja knjižnica vam omogoča:

1. Pregled nad izposojenim in rezerviranim gradivom: po prijavi se prikaže vmesnik, kjer lahko vidite svojo knjižnico in v isti vrstici podatke o vaši članski številki, številu izposojenega oz. rezerviranega gradiva ter številu izposojenih e-knjig.

2. Podaljšanje roka izposoje: kliknite na številko v polju Izposojenih. Odpre se stran s prikazom izposojenega gradiva. Za podaljšanje vsega gradiva odkljukajte okvirček, nato kliknite gumb Podaljšaj izbrano. Navodila

3. Naročanje gradiva: prosto gradivo, ki je v naših knjižnicah na voljo za izposojo, lahko naročite in ga prevzamete v knjižnici, kjer ste ga naročili.

4. Rezervacije gradiva: izposojeno gradivo lahko rezervirate, in sicer do pet enot gradiva naenkrat. Gradivo najprej poiščite v katalogu COBISS+, označite in kliknite na gumb Želim rezervirati.

5. Naročanje medknjižničnega gradiva

6. Pregled dolgov in omejitev v knjižnici

7. Izbiranje obvestil, ki jih želite prejemati: ob izbranem obvestilu označite ali ga želite prejemati po e-pošti ali kot SMS:

  • obvestilo o poteku rezervacije,
  • obvestilo o prispelem rezerviranem gradivu,
  • obvestilo o skorajšnjem poteku roka izposoje,
  • obvestilo o skorajšnjem opominu,
  • obvestilo o poteku članstva,
  • obvestilo o neporavnanih terjatvah.

Obvestila so informativnega značaja in članu služijo kot dodatna pomoč.

8. Spreminjanje e-naslova in telefonske št.: kliknite na ime vaše knjižnice in na gumb E-obveščanje. Sprememba gesla: kliknite na ime vaše knjižnice in na gumb Sprememba gesla.

9. Spletni vpis v knjižnico (navodila)

thlsidebar

pionirska


Koledar

« September 2023 »
Po To Sr Če Pe So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri