Knjižnica Podpeč

Vodja
Andreja Kmetec

Jezero 21, 1352 Preserje
01 308 57 90
LPP

19B (Podpeč)

Dostop do interneta
Obratovalni čas:
  • Pon/
  • Tor12.3019.00
  • Sre/
  • Čet10.0015.00
  • Pet12.3019.00
  • Sob/

O knjižnici

Knjižnica Podpeč

Knjižnica Podpeč se nahaja v pritličju kulturnega doma Podpeč, v središču vasi, v prenovljenih, svetlih in moderno opremljenih prostorih.

V otroškem kotičku lahko najmlajši obiskovalci rišejo, si ogledujejo slikanice in poslušajo pravljice, odrasli pa prebirajo aktualne časopisne prispevke.

V otroškem kotičku je urejena tudi časopisna čitalnica, kjer je na voljo nekaj zanimivih časopisov in revij, ki si jih lahko izposodite tudi na dom. V knjižnici je omogočen dostop do spleta in urejevalnika besedil ter elektronskih zbirk.

Poleg pestre izbire strokovnih in leposlovnih knjig si lahko izposodite tudi neknjižno gradivo: CD-plošče, DVD-je, zvočne knjige in jezikovne tečaje.

Knjižnica ponuja občasne prireditve za odrasle, posebno skrb pa namenjamo delu z mladimi bralci. Pripravljamo otroške ustvarjalne delavnice, knjižne kvize in uganke, knjižnico organizirano obiskujejo otroci iz krajevnega vrtca in osnovnošolci, v popoldanskem času pa redno pripravljamo ure pravljic za predšolske otroke.

V sodelovanju s Krajinskim parkom Ljubljansko barje urejamo Barjanski kotiček, kjer naši uporabniki najdejo mnogo zanimivega in tudi brezplačnega gradiva o Ljubljanskem barju.

Kje smo

 

Načrtuj potovanje z LPP

Dogodki v knjižnici

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri