Knjižnica Grba

Vodja
Petra Cigut

Cesta na Brdo 63, 1000 Ljubljana
01 308 57 80
LPP

14, 14B (Viško polje)

Dostop za invalideDostop do interneta
Obratovalni čas:
  • Pon8.0019.30
  • Tor8.0015.00
  • Sre8.0019.30
  • Čet12.3019.30>
  • Pet8.0019.30
  • Sob/

O knjižnici

Knjižnica Grba

Knjižnica se nahaja v pritličju modernega poslovno-stanovanjskega objekta Nova Grbina ob cesti na Brdo. Do nje se lahko pripeljete z LPP št. 14, pred knjižnico pa lahko tudi parkirate. Ker je knjižnica v pritličju stavbe, je dostop enostaven tudi za starše z vozički, starejše in invalide.

V prijetnih, sodobnih in razgibanih prostorih knjižnice je na 212 m² površine na voljo preko 26.000 enot gradiva. Poleg bogate zbirke leposlovja in strokovne literature si lahko izposodite tudi veliko neknjižnega gradiva (DVD-ji, CD plošče, jezikovni tečaji in zvočne knjige). Vsem, ki radi prebirate revije in knjige, je na voljo svetla in prostorna čitalnica, ki je dobro založena s časopisi in revijami, ki si jih lahko izposodite tudi na dom. V knjižnici je ločen mladinski oddelek z igralniškim kotičkom, kjer se lahko najmlajši igrajo in družijo z vrstniki.

V knjižnici Grba mesečno prirejamo literarne večere za odrasle, kjer skupaj prebiramo kakovostno literaturo, stalnica so tudi različna strokovna predavanja, na katerih vsak lahko najde nekaj zase. Posebno skrb namenjamo tudi našim najmlajšim na urah pravljic, ob večjih praznikih pa skupaj ustvarjamo različne izdelke.

Kje smo

 Obveščamo vas, da telefoni v knjižnici občasno ne delujejo. Napako odpravljamo.

Načrtuj potovanje z LPP

Dogodki v knjižnici

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri