Točke vseživljenjskega učenja

Zaradi ukrepov povezanih s preprečevanjem epidemije Covid 19 neposrednega individualnega mentorstva na področju računalništva v mreži knjižnic MKL ne izvajamo. Vabimo vas, da se vključite v druge oblike izobraževanja, ki jih nudimo v knjižnici: samostojno učenje in izobraževalne delavnice.

TVŽU so središča, v katerih lahko brezplačno pridobivate nova znanja ali utrjujete že pridobljena. Omogočajo vam sodoben, aktiven in učinkovit pristop k učenju ob pomoči mentorja, ki vam svetuje pri izbiri učnega gradiva, spremlja vaš napredek in vas spodbuja pri doseganju zastavljenih ciljev. Gre za obliko individualne pomoči, kjer se skupaj z mentorjem učite računalništva. Če potrebujete pomoč pri uporabi elektronske pošte, pisanju in oblikovanju besedil, obdelavi slik, brskanju po spletu, objavi oglasa itd.

Točke so namenjene odraslim, ki se želite brezplačno in samostojno učiti ter obnavljati in nadgrajevati svoje znanje z različnih področij. Še v posebej veliko pomoč bodo točke mladim, brezposelnim, zaposlenim in starejšim občanom.

Pri svojem delu lahko uporabljate računalnik z dostopom do svetovnega spleta ter gradiva.

TVŽU so rezultat projekta Center vseživljenjskega učenja Ljubljanske urbane regije. Projekt sta delno financirala Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013. Dejavnost se trenutno izvaja v okviru redne dejavnosti MKL.

 

Stik

Kersnikova 2, 1000 Ljubljana

tvzu@mklj.si

Mateja Lesar

Financerja projekta

mizks

ess-logo

thlsidebar

pionirska


Koledar

« December 2023 »
Po To Sr Če Pe So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri