Ableton Live 10

Prizorišče: Knjižnica Otona Župančiča

Datum dogodka: sreda, 16. januar 2019 ob 17:00

Ciljna skupina: Mladi, Odrasli

Tip dogodka: Arhiv prireditev

Ableton Live je eno najbolj priljubljenih računalniških orodij za produkcijo glasbe. Namenjeno je vsem, ki želijo ustvarjati, snemati, producirati in izvajati glasbo v živo. Delavnica bo kreativno naravnana in je namenjena vsem uporabnikom, ne glede na veščine in namen uporabe. Delavnico bo vodil glasbeni ustvarjalec in izvajalec Antonio Križnič. Potekala bo v računalniški učilnici v 1. nadstropju knjižnice.

Delavnica zajema

  • Live koncept,
  • programiranje melodičnih in ritmičnih sekvenc,
  • avdio in MIDI efekte,
  • kreativno procesiranje zvoka.

Antonio Križnič je skladatelj, izvajalec in poučevalec elektronske glasbe. Z računalniško glasbo se ukvarja že od poznih devetdesetih let in je znan po eksperimentiranju z zvokom v različnih oblikah. Orodje Ableton Live uporablja že več kot petnajst let, pri čemer se osredotoča na deljenje svojega obsežnega znanja in izkušenj z drugimi glasbeniki in podobno mislečimi ljudmi, ki jih zanimajo inovativni glasbeni koncepti. Križnič ima certifikat za poučevanje programa Ableton Live.

Prijave sprejemamo do 14.1. 2019 na josko.sencar@mklj.si. Udeležba na delavnici je brezplačna.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri