Jezikovna čajanka: brezplačna delavnica za lažje razumevanje besedil

Prizorišče: E-dogodek (splet)

Datum dogodka: četrtek, 1. april 2021 ob 17:00

Tip dogodka: Arhiv e-prireditev

Jezikovna delavnica Jezikovna čajanka, ki jo izvaja Jezikovna zadruga Soglasnik, je namenjena vsem, ki bi radi izboljšali svoje jezikovno znanje. Skupaj bomo odgnali strah pred nerazumevanjem besedil in pridobili samozavest pri samostojnem spopadanju z besedili.

Vsem se nam včasih zgodi, da preberanega ne razumemo dobro. Na Jezikovni čajanki bomo v sproščenem vzdušju spoznavali načine, ki vam bodo olajšali razumevanje besedil, ter strategije, s katerimi si boste prebrano bolj zapomnili.

Jezikovna delavnica bo potekala prek spleta (prek aplikacije Zoom). Vodil jo bo izkušeni lektor in slovenist Marko Janša.

Prijave zbiramo na info@soglasnik.si, podrobne informacije o poteku in načinu izvedbe vam bomo posredovali po prijavi. Število mest je omejeno. Prednost pri prijavi imajo člani Mestne knjižnice Ljubljana.

Projekt Jezikovna čajanka izvaja Jezikovna zadruga Soglasnik v sodelovanju s MKL-Knjižnica Šiška s podporo Ministrstva za kulturo Republike Slovenije.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri