Knjiga spregovori

Prizorišče: E-dogodek (splet)

Datum dogodka: torek, 26. januar 2021 ob 18:00

Ciljna skupina: Odrasli

Tip dogodka: Arhiv e-prireditev

Osojnikova poezija Kosovel in sedem palčkov obira sadeže z vseh dreves vednosti tega sveta in si v tej svobodi razen ethosa ne dovoli omejevanja, si jemlje za svoje spoznavno orodje duhovitost. Tako je dvakrat v prednosti: neulovljiva je, stoji zunaj pulzije agresivnosti, hkrati pa si ne pusti zašmirati rok z morilsko logiko dominacije in lagerskih hierarhij v ustvarjalnem polju. Pogovor vodi Tatjana Jamnik. Gost bo avtor Iztok Osojnik.

Testiranje povezav

Za vse, ki še nimate izkušenj z Googlovo aplikacijo Meet, bomo izvedli testno spletno konferenco, in sicer na dan izvedbe bralnega kluba, tj. 26. 1. 2021, ob 17.30–17.45.

Pridružitev spletni konferenci

A. Če se boste pridružili po računalniku, morate v svojem brskalniku (priporočamo Chrome) dovoliti uporabo kamere in mikrofona (kliknite gumb Allow tako za mikrofon kot za kamero).
1. Spletni konferenci se pridružite na povezavi: https://meet.google.com/zpu-khsu-era
2. Ko se znajdete na strani Meet, kliknite na gumb Pridruži se (angl. Join now).
B. Če se pridružujete s pametnega telefona ali tablice, si morate najprej namestiti brezplačno aplikacijo Meet (najdete jo v GooglePlay).
1. Spletni konferenci se pridružite na povezavi: https://meet.google.com/zpu-khsu-era
2. Če vas aplikacija Meet vpraša za kodo spletne konference, vnesite: zpu-khsu-era

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri