Aktualno

Vabimo vas na strokovno posvetovanje Knjižnica, srce mesta: Zelena knjižnica, ki bo v četrtek, 20. maja 2021, s pričetkom ob 9. uri na Zoom aplikaciji. Prijavnico pošljite na ucni.center@mklj.si, najkasneje 7 dni pred pričetkom posvetovanja.

V Mestni knjižnici Ljubljana vam v sodelovanju s Pošto Slovenije ponujamo enostavno in udobno storitev Halo knjiga – gradivo po pošti, s katero lahko naročite izbrane knjige na dom ali na delovno mesto.

Želeni naslov knjige iz izbrane knjižnice vpišite v obrazec  in oddajte naročilo. Gradivo vam predvidoma pripravimo še isti ali naslednji dan. Storitev je brezplačna, plačate le poštne stroške, ki vam jih zabeležimo na vaš članski račun. Znesek lahko poravnate ob naslednjem obisku knjižnice ali spletno.

Knjižnice v mreži Mestne knjižnice Ljubljana so odprte po rednem obratovalnem času.
Mestna knjižnica Ljubljana v sodelovanju s knjižnicami Osrednjeslovenske regije razpisuje natečaj za najboljšo zgodbo. Gre za projekt spodbujanja starejših k aktivnosti, kreativnosti ter sodelovanju pri ohranjanju lokalne kulturne dediščine. Razpis je odprt od 1. aprila do 1. septembra 2021.

Bralne sprehode zaključujemo z deseto, zadnjo sezono prvega niza bralnega projekta Mesto bere, s katerim tudi letos pričenjamo 3. decembra, na Ta veseli dan kulture. Tokrat vas vabimo k bralnim užitkom z vznemirljivim seznamom knjižnih naslovov avtorjev in avtoric iz vsega sveta. Na bralni seznam smo letos uvrstili 100 zanimivih knjižnih naslovov sodobnih literarnih ustvarjalcev.

V Mestno knjižnico Ljubljana se lahko vpišete samostojno preko spleta. Ob izpolnjenem obrazcu in plačilu članarine (15,00 EUR) boste lahko takoj uporabljali izključno e-storitve naše knjižnice.

thlsidebar

pionirska


Koledar

« December 2022 »
Po To Sr Če Pe So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri